ZAŠTO MORAŠ UŽIVATI U LJETU?


Pozdrav svima!
Ljeto je i vrijeme je za uživanje, pa zato ako niste sigurni trebate li uživati u ovom ljetu ili ne, bolje je da pročitate razloge zašto baš morate uživati u ovom ljetu :)
...

1. Ako si tinejdžer kao ja, onda si cijelo ljeto bez brige, a to bi trebalo značiti da ne ideš na posao (osim ako si pronašao neki sezonski poslić) i ne moraš raditi par mjeseci da bi konačno u 9. mjesecu mogao ići na more kad već prođe sezona.

2. Ljeto je vrijeme za sunčanje i tamnjenje, zato ako si potamnila, uživaj u svojem tenu jer preko zime ga nećeš imati.

3. Uživaj u okusu hladnoće na jeziku jer sladoled je hladan i svakome dobro dođe u ljeto.

4. Konačno imaš vremena za odgledati cijelu seriju, pročitati na desetaka knjiga i pogledati sto filmova, jer to je ono o čemu sanjaš cijelu godinu i onda dođe ljeto i to je jedan od razloga da uživaš u ljetu :)

5. Još jedan razlog je taj što imaš puno puno slobodnog vremena pa možeš izlaziti, družiti se s prijateljima, ići u shopping, šetati psa, voziti bicikl, itd...

6. Kratke stvari. Ništa više ne moram dodati uz te dvije riječi. Uživaj u kratkim hlačama, majicama bez rukava, kupaćem kostimu, japankama, haljinicama, suknjama, jednostavno uživaj u laganim stvarima za odjevanje. Ljeto nije vrijeme da nosiš traperice i veste, za to postoji jesen i proljeće, enjoy in summer.


7. Cijelo ljeto se održavaju razni koncerti na koje možeš ići sam/sama ili s nekim osobama.

8. Jedna od najboljih stvari je ljetno voće, kao što su lubenice (ljudi, ja i dalje ne znam dali je lubenica voće ili povrće?!), breskve, marelice, ananas, banane (kao i cijelu godinu)...

9. Kada si na nekoj rivi kao npr. u Zadru i vidiš onaj preljepi zalazak sunca to ti je još jedan dodatan razlog zašto je ovaj svijet čaroban i zašto treba u njemu kao i u tom trenutku i ljetu uživati.

10. Plivanje u moru, igranje u pjesku, spavanje s otvorenim prozorom, gledanje zvijezda, ležanje na terasi, šetanje do kasno uz more...

11. I zadnji razlog zašto moraš uživati u ljetu je taj da ovo ljeto moraš provesti najbolje do sada, kao da ti je ovo posljednje ljeto u životu. Radi ono što voliš i provedi se najbolje i svakako ne provodi vrijeme pred laptopom i televizorom jer to nije ljeto (osim ako ne čitaš moj blog, hahah, šalim se :D).

...

Ljudi uživajte u ljetu, posebno pročitajte ovaj zadnji savjet jer iako je zadnji, mislim da je jedan od najvažnijih. Uživajte u svakom trenutku svog života, tako i u ljetu iako se živa u termometru penje i do 40 stupnjeva, preživjet će te :) Vidimo se!

Primjedbe

Popularni postovi s ovog bloga

IDEJE ZA PLANER