STVARI KOJE MOŽETE RADITI DOK STE BOLESNI


Hy!

Pozdrav svima :) Vjerojatno ćete shvatiti po naslovu, ali da, ja sam bolesna. Tj. nisam nešto strašno bolesna nego sam samo jače prehlađena (koje objašnjenjee). Nemogu disati, sve mi kipi u glavi, sva sam mlitava i spora i jedva gledam na oči, ali eto pišem vam ovaj post u kojemu je današnja tema "Stvari koje možete raditi dok ste bolesni", pa ako ste prehlađeni ili malo jače bolesni s temperaturom i ne znate što da radite ili ako se planirate razboliti da ne idete u školu, nastavite čitati ovaj post :)


SPAVANJE
Najdraža stvar koju radim dok sam bolesna, a to je definitivno spavanje. Nekada ako ne mogu disati na nos, ne mogu niti spavati niti se dobro odmoriti po noći, a dok ne znate što da radite jednostavno potrošite vrijeme na spavanje, a i uz to dobro će vam doći.


ČAJ I TOPLI NAPITCI
Zamolite mamu ili nekoga od ukućana da vam složi čaj ili neki topli napitak kao što je vruća čokolada. Stvarno će vas opustiti i ublažit će bolove u grlu ili trbuhu. Inače, ja ne volim čajeve i jedva popijem jednu šalicu.


GLEDANJE FILMOVA ILI SERIJA
Ako pratite neku od serija ili želite pogledati neki dobar film ovo je idealno vrijeme za to. Smjestite se u krevet, uzmite laptop i počnite gledati. Ova slika iznad mi je bila preslatka i nisam mogla odoliti da je ne stavim u post *-*


VOĆE
Obavezno, ali stvarno obavezno jedite voće. Bilo to grožđe, naranče ili kivi, svejedno. Bitno je da ponovno vratite svoj imunitet u normalu.


DIY
Ako nikada ne možete pronaći slobodnog vremena za pravljenje nekog DIY projekta, ovo je idealno vrijeme. Ustanite iz kreveta i borite se protiv dosade i svog slabog imuniteta.

...

To je bilo to od današnjeg posta, ja se nadam da vam se svidio ukoliko ste bolesni ili ne, a nadajmo se da niste. Komentirajte i učlanite se u moj blog i napišite mi u komentare kakve bi postove voljeli čitati dalje :)

Primjedbe

Popularni postovi s ovog bloga

IDEJE ZA PLANER

ZAŠTO MORAŠ UŽIVATI U LJETU?